Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu
Paylaş

Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu

Ekleme: 30.05.2026 21:47 Güncelleme: 03.06.2026 18:16

Nevşehir’de önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil şarampole uçtu, kazada anne ve 6 aylık bebeği yaralandı.

Nevşehir’de yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan kadın sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole uçması sonucu anne ve bebeği yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ ŞARAMPOLE DÜŞTÜ

Kaza, 2000 Evler Mahallesi Sulusaray Kasabası yolunda meydana geldi. 38 FB 274 plakalı otomobilin sürücüsü A.A., seyir halindeyken aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Yapılan ani manevra sonrası kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkarak şarampole düştü.

ANNE VE BEBEĞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan anne ile 6 aylık kızı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan kadın ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.