Samsun'un Kavak ilçesinde, daha önce 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 10 kişinin yaralandığı kaza yerine yakın bir bölgede, 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 6 kişi yaralandı.
KAZA YERİNE YAKIN BİR NOKTADA YENİ BİR KAZA
Kaza, Samsun-Ankara karayolu Tekke mevkiinde saat 11.20 sıralarında gerçekleşti. Sabah saatlerinde 3 kişinin öldüğü ve 10 kişinin yaralandığı kazanın yaşandığı noktaya sadece 700 metre mesafede, bir tır, 1 hafif ticari araç, 1 minibüs ve 5 otomobilin karıştığı bir zincirleme kaza daha meydana geldi.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI
Zincirleme kazada yaralanan 6 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Yaralıların durumları hakkında henüz ayrıntılı bilgi verilmedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



[ilgili-haber=1763107]
[ilgili-haber=1763109]
Kaynak: Haber Merkezi