Küçükler Futsal Heyecanı Sona Erdi
Paylaş

Küçükler Futsal Heyecanı Sona Erdi

Ekleme: 29.04.2019 17:51 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Okullararası Küçük Erkek ve Kızlar Futsal İl birinciliği sona erdi. Kızlarda Adnan Ölmez Ortaokulu erkeklerde ise 19 Mayıs Şehit Hüseyin Aydın Ortaokulu şampiyonluk ipini göğüsledi.

MÜSABAKALAR NEFES KESTİ
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Küçük Erkek ve Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları dün Canik Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakaları sonrasında sona erdi. Kızlar İlkadım Adnan Ölmez Ortaokulu 1., 19 Mayıs şehit Hüseyin Aydın Ortaokulu 2., Çarşxamba Dikbıyık Ortaokulu ise 3.’lüğü elde etti. Erkeklerde ise Şampiyonluğa ulaşan 19 Mayıs Şehit Hüseyin Aydın Ortaokulu oldu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU 
Küçük Erkeklerde Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu turnuvayı ikinci sırada tamamlarken, İlkadım Kılıçarslan Ortaokulu 3., Çarşamba Dikbıyık Ortaokulu ise 4.’lüğü elde etti. Canik Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final müsabakaları sonrasında düzenlenen ödül töreninde sporculara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hasan Yetik ve Celalettin Sula takdim etti.  

ÖDÜLLER VERİLDİ
Küçük kızlar ve erkekler Futsal İl Birinciliği müsabakaları sona ererken dereceye giren sporcular ödüllerine kavuştu.

İKİNCİLİK GÖZ YAŞLARINA BOĞDU
19 Mayıs Şehit Hüseyin Aydın Ortaokulu ile oynadığı final maçını kaybeden Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu sporcuları. müsaebaka sonrasında göz yaşlarına boğuldu. Sporcları teselli etmek ise Beden Eğitimi Öğrnetmenlerine düştü.   Zekai ANIL

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.