Ladik Belediyespor İskeleti Kuruyor
Paylaş

Ladik Belediyespor İskeleti Kuruyor

Ekleme: 10.05.2021 23:03 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Ladik Belediyespor Sportif Direktörü Ayhan Bayraktar, lige sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Bayraktar, oyuncuların performansından memnun olduğunu ifade etti.

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 4. Grupta mücadele edecek olan Ladik Belediyespor’da çalışmalar devam ederken Sportif Direktör Ayhan Bayraktar, antrenmanların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Bayraktar, "Takımın iskelet kadrosunu hemen hemen tamamladık. Ligin başlama tarihi netlik kazanmamış olsa da hazırlıklarımız sürüyor" şeklinde konuştu. 

KONSANTRASYON SÜRECİ
Çalışmaların yanı sıra hazırlık maçlarının da devam ettiğini dile getiren Bayraktar, "Oynadığımız hazırlık maçları ile konsantrasyon sorununu da aşmış oluyoruz. Bu tip maçlarda sonuçtan önemli oyuncuların son durumu ve neler yapabildikleridir. Bizlerde bu doğrultuda düşünerek sporcularımızı yönlendiriyor, eksikleri tespit ederek gideriyoruz" dedi. Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.