Ladikspor’dan U17 Millî Takımı’na İki Oyuncu!
Paylaş

Ladikspor’dan U17 Millî Takımı’na İki Oyuncu!

Samsun Ladikspor'dan iki sporcunun yer aldığı U17 Kız Millî Takımı, 17 yaş altı Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları için hazırlıklara başladı.

17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası 2. tur maçlarında İsviçre, Polonya ve Macaristan ile karşılaşacak U17 Kız Millî Takımımız hazırlıklarına başladı. Hazırlık kampında Samsun Ladikspor'dan kaleci Gökçe Özdemir ve orta saha oyuncusu Yasemin Gür'de yer aldı. Milliler Fas ile 5 Şubat'ta, Slovakya ile de 8 Şubat'ta hazırlık maçı oynayacak. 

‘DAHA ÇOK SPORCU YETİŞTİRECEĞİZ’

Ladikspor Genel Koordinatörü Fatih Demirhan, milli takımlara daha çok sayıda oyuncu göndermek için mücadeleye devam ettiklerini dile getirerek, "Sporcularımız Gökçe Özdemir ve Yasemin Gür, gururumuz oldu. İlimizi ve kulübümüzü en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyor, milli takımlara daha çok sporcu göndermek için çalışıyoruz" dedi.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.