LÖSEV'den 'sessiz isyan'
Paylaş

LÖSEV'den 'sessiz isyan'

Ekleme: 27.09.2021 15:52 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

LÖSEV, Samsun'da gerçekleştirdiği 'Sessiz Etkinlik' buluşmasıyla gelecek kuşaklara 'yaşanabilir ve kansersiz bir dünya' için mesaj verdi

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, kendini çocukluk çağı kanseri ile mücadeleye adamış uluslararası birçok örgüt ile birlikte 'Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı' olan Eylül ayında 9 kentte eş zamanlı olarak gerçekleştirecekleri 'Sessiz Etkinlik' ile önemli bir farkındalığa imza attı.

SAMSUN'DA TOPLANDILAR
Değişen ve artık bir sorundan çok kriz haline gelen iklim olaylarının kanser vakalarının artmasına büyük etki ettiğini belirten LÖSEV, kanser ve çevre bilincinin bir bütün olduğunu vurgulamak üzere Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Eskişehir, Kayseri ve Samsun'da eş zamanlı toplandı.

LÖSEV gönüllüleri gerçekleştirdikleri 'Sessiz Etkinlik' ile daha sağlıklı bir yaşam alanının önemine, kanserden kurtarılmış sağlıklı bir geleceğe dikkat çekti. Çok sayıda gönüllünün ellerinde pankartlarla katıldığı etkinlikte, 'Doğa En Büyük Gönüllümüz' diyen aktivistlerin sessiz kayıt altına alındı. 

Samsun'un Atakum İlçesi sahilinde toplanan LÖSEV gönüllüleri, farkındalık etkinliği sonrası sağlıklı yaşamı vurgulamak için spor yaptı. Feride İÇKİLLİ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.