MAÇ ÖZETİ | Samsunspor Avrupa'ya Başı Dik Veda Etti! Rayo Vallecano: 0 - Samsunspor: 1
Paylaş

MAÇ ÖZETİ | Samsunspor Avrupa'ya Başı Dik Veda Etti! Rayo Vallecano: 0 - Samsunspor: 1

Ekleme: 20.03.2026 01:02 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsunspor, Rayo Vallecano'yu Madrid'de 1-0 yendi ancak Avrupa'ya başı dik bir şekilde veda etti. Okan Kocuk'un 7 kurtarışla devleştiği, tarihi gecenin tüm detayları ve maçın özeti haberimizde.

Son Dakika Samsunspor Haberleri | Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde İspanyol ekibi Rayo Vallecano'yu deplasmanda 1-0 mağlup etmesine rağmen, ilk maçtaki 3-1'lik skor avantajını aşamayarak Avrupa defterini kapattı. Madrid'de sergilenen onurlu mücadele ve Okan Kocuk'un kalesinde devleştiği gece, Kırmızı-Beyazlıların 12 maçlık tarihi Avrupa serüvenine unutulmaz bir nokta koydu.

MADRİD'DE SAMSUN RÜZGARI

Vallecas Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz oldukça cesur ve ofansif bir kimlikle başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren hem savunmada hem hücumda dirençli bir görüntü çizen Samsunspor, özellikle kalesinde devleşen Okan Kocuk ile maçın içinde kaldı.

OKAN KOCUK KALESİNDE DUVAR ÖRDÜ

Karşılaşmanın gizli kahramanı şüphesiz kaleci Okan Kocuk oldu. De Frutos, Palazón ve Alemao'nun net gol pozisyonlarında kalesini kapatan tecrübeli eldiven, yaptığı 7 net kurtarışla maçın adamı seçildi. Özellikle maçın son dakikasında Cabello'nun kafa vuruşunu kornere çeldiği an, sahalarda ender görülen bir refleks olarak hafızalara kazındı.

GOL CHERIF NDIAYE’DEN GELDİ

Aranan gol 65. dakikada geldi. Kendi başlattığı atakta Marius ile şık bir duvar pası yapan Cherif Ndiaye, soğukkanlı bir vuruşla topu filelere gönderdi ve skoru 1-0’a getirdi. Bu golden sonra baskısını artıran Samsunspor, ikinci gol için yüklense de aradığı farkı bulamadı.

 

Hüsnü Can ARMUTÇU

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.