Bahis, Yanılgı ve Kardeşim kitaplarının yazarı olan Burak Yavuzyiğit, Mahlas Yayınları'nın Samsun merkezli bir yayınevi olacağını söyledi.
Literature Live projesinde ülkemizi temsil eden, Anlattım Kitap Oldu gibi birçok projede jüri olan, genç yaşına rağmen yıllarca Genel Yayın Yönetmenliği yapan genç yazar Burak Yavuzyiğit, Mahlas Yayınları ile başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor.
YENİ VE GENÇ YAZARLAR KEŞFEDECEĞİZ
Samsun'dan yeni yetenekleri keşfetmek için yola çıktıklarını belirten genç yazar Yavuzyiğit, "Yeni yazarlar keşfetmek, onları edebiyat dünyasına kazandırmak istiyoruz" dedi. Türkiye'deki nitelikli yazar ve okur sayısının azalmasının önüne geçmek istediğini kaydeden Yavuzyiğit, Mahlas Yayınevi'nin yapacağı projelerin bu yönde olacağını belirtti. Emin ÇEKİÇ