Makaralı ve Klasik Yay Okçuluk Şampiyonasının Seçmeleri Tamamlandı
Paylaş

Makaralı ve Klasik Yay Okçuluk Şampiyonasının Seçmeleri Tamamlandı

Ekleme: 31.07.2023 16:19 Güncelleme: 03.06.2026 15:15

Makaralı ve Klasik Yay Okçuluk il seçmeleri Canik Okçuluk Tesisinde gerçekleştirildi. Seçmelere Samsun Okçuluk Kulübü ve Kuzey Okçuluk Kulübü’nden 16 sporcu dereceye girmek için mücadele etti. 

16 SPORCU MÜCADELE ETTİ

Ordu’da 12-20 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonasına katılacak olan sporcuların belirleneceği Yıldızlar klasik ve makaralı yay okçuluk il seçmeleri Canik Okçuluk Tesisi'nde gerçekleştirildi. Samsun ve Kuzey Okçuluk Kulübü’nden 16 sporcunun katıldığı seçmelerde şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan sporcular belirlendi. Okçuluk Samsun il temsilcisi Kadir Günay, seçmeleri başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

ORDU’DA İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Klasik Yay kadınlarda Kuzey Okçuluk Kulübü'nden Başak Sena Derinkök  1., Zeynep Nisa Taşçı 2., erkeklerde Mert Doaroğlu 1., Umut Efe Ekşi 2., Mehmet Asaf Yılmaz 3., makaralı yay kadınlarda Ayşe Handan Tabak 1., Ayşe Ilgın Aktürk 2., Dilsu Eda Ertan 3.'lüğü elde ederken, erkeklerde Samsun Okçuluk Kulübü sporcusu Kerem Çelik 1., Kuzey Okçuluk Kulübü sporcusu Ali Tunca Bölükbaş 2., Alkan Taha Akan ise 3. oldu. 

 

Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.