Samsunspor taraftarı Üni-Sam Grubu Başkanı Fırat Kızıl ve üyeleri Nuri Asan Tesisleri'nde Başkan İsmail Uyanık bir araya geldi. Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın da bulunduğu ziyarette Samsun’da spor ve basın camiasında uzun yıllar çalışmış, Şirinler Taraftar Grubu başkanlığı yapmış merhum Mehmet Soykan’ın hatırasını ve adını yaşatmak için Çarşamba ilçesindeki Dikbıyık İlkokulu’na kütüphane kurmak için destek isteyen Fırat Kızıl, “55’inci Kütüphane haftası dolayısıyla hayatını kaybeden Samsunsporlu Mehmet Soykan'ın köyü olan Dikbıyık'ta, Dikbıyık İlkokulu’na Mehmet Soykan Kütüphanesi kuracağız” dedi.


Bu tür sosyal sorumluluk ve eğitim içeren projelere herkesin destek vermesi gerektiğini vurgulayan Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, kurulacak olan kütüphaneye kitap hediye etti.
KOLTUĞUNU KIZIL'A VERDİ...

Daha önce bir çok siyasetçiyi ve bürokratı Nuri Asan Tesisleri'nde ağırlayan Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın toplantı salonunda bulunan başkanlık koltuğunu gelen misafirlerine bırakıyordu. Dün Üni-Sam ziyaretinde de benzer bir durum yaşandı. Başkan İsmail Uyanık, genç misafiri Üni-Sam Grubu Başkanı Fırat Kızıl'a koltuğunu vermesi dikkatlerden kaçmadı. Ergin Caner CABBAR