Samsunspor

MELİH'TE MUTLU SON!

Samsunspor geçen sezonda reklerine bağlam istediği 25 yaşındaki futbolcuyla bu kez prensip anlaşmasına vardı...

1 dk okuma
MELİH'TE MUTLU SON!
Paylaş

TFF 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor, Barış Başdaş'tan sonra Kayserisporlu Melih Okutan'ı renklerine bağlayacak. 

Bu sezon Süper Lig’e yükselme hedefini gerçekleştirmekm isteyen Yılport Samsunspor transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar, Hannover takımında forma giyen deneyimli stoper Barış Başdaş'tan sonra, Kayserispor’un yetenekli orta saha oyuncusu Melih Okutan ile de anlaşmaya vardı.

KAYSERİ BAŞKANI DOĞRULADI
Transferi TRT Spor’un canlı yayınına katılan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da doğruladı. Sarı-Kırmızılıların başkanı, Melih’i Samsunspor’a verdiklerini açıkladı. TFF 1. Lig’de Boluspor ile gösterdiği performansla Süper Lig’e transfer olan Melih Okutan’ın birkaç gün içerisinde Samsunspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. 


Fenerbahçe altyapısından yetişen 25 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Boluspor’da çıktığı 16 maçta 7 asist yaptı.

Haber: Ergin Caner Cabbar

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.