Memleket Partisi Samsun Kadın Komisyonu Başkanı Mualla Gülşah Bölükbaş ve İlkadım İlçe Başkanı Rüstem Kara, HHALK Gazetesi'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
BÖLÜKBAŞ: GENÇLER İLGİ GÖSTERİYOR
Memleket Partisi Samsun Kadın Komisyonu Başkanı Mualla Gülşah Bölükbaş, Genel Başkan Muharrem İnce'nin özellikle gençler tarafından çok sevildiğini ve oy oranlarını artırmaya devam ettiklerini vurguladı. Sandık güvenliği için diğer partilere Genel Başkan Muharrem İnce'nin 'Sandık İttifakı' çağrısı yaptığını anlatan Bölükbaş, "Genel Başkanımız, seçim sonuçlarının daha güvenilir olması için tüm partilere 'Sandık İttifakı' çağrısı yaptı. Bu ittifak ile seçim sonuçlarının daha güvenilir şekilde elde edilmesi amaçlandı "dedi.

'PROJELERİ HER
YERDE ANLATIYORUZ '
Bölükbaş şöyle devam etti; "Özellikle gençlerimiz partimize yoğun ilgi gösteriyor. Genel Başkanımızın televizyonlara çıkmasına izin vermiyorlar. Bu fırsat verilse, oy oranlarımız dahada artacak. Ancak bizler sahadayız, Memleket Partisi'nin çözüm projelerini her yerde anlatıyoruz "dedi.
KARA: ESNAF KAN AĞLIYOR
Daha sonra konuşan Memleket Partisi İlkadım İlçe Başkanı Rüstem Kara, "Oy oranlarımız yüzde 4'ü geçti. Genel Başkanımız projelerini Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle anlatıyor. Tarımda, eğitimde ve adalette reformlar hayata geçirilecek. Yeni iş alanları açılacak. Bizler sahadayız. Projelerimizi anlatıyoruz. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımız durumun kötü olduğunu ve çıkış yolu aradıklarını bizlere söylüyorlar. Özellikle yaptığımız ziyaretlerde Cumhur İttifakı'na oy verip pişman olan çok insan gördük. Kararsızlar çoğunlukta. Genel Başkanımızı vatandaşlarımız seviyor, partimize ilgi hergün artıyor "ifadelerini kullandı.
Zekeriya FIRAT