Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Samsun’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde, ünlü sanatçı Mert Demir’in konserine on binlerce Samsunlu akın etti.

Festival Coşkusu Devam Ediyor
Samsun Kültür Yolu Festivali, tüm coşkusuyla devam ediyor. Festival kapsamında sahne alan, kendine has yorumuyla dikkat çeken ve son dönemin yükselen yıldızı Mert Demir, Batı Park Sahne’de hayranlarıyla buluştu.

Sağlık Durumu Engel Olmadı
Konser öncesinde üç gün önce ameliyat geçirdiğini belirten Demir, “Bir şekilde buraya gelmeyi başarabildim. Bana eşlik eder, bana destek olursanız çok sevinirim” diyerek konsere başladı. Bu içten sözler, hayranlarından büyük alkış aldı.
Unutulmaz Bir Müzik Ziyafeti
Mert Demir, "Pusulam Rüzgar", "Acı Veriyor", "Gözlerime Bak", "Sadece", "Ateşe Düştüm" ve "Antidepresan" gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi. Ayrıca, farklı bestecilerin eserlerinden oluşan geniş repertuvarıyla Samsunlulara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
Samsun Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan Mert Demir, hem duygusal hem de enerjik performansıyla festivalin unutulmaz anlarından birine imza attı.
Doğukan Sırgancı