MHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Serhan Hacıhüseyinoğlu, HHALK Gazetesi'ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Hacıhüseyinoğlu, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi'nden Atakum Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu MHP Genel Merkezi'nde yaptım. Bu vesileyle, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Samsun Milletvekilimiz İlyas Topsakal ve partimizin değerli kanaat önderleriyle bir araya gelme imkanım oldu. Gönül verdiğim Milliyetçi Hareket Partisi'nden Aday Adayı olmamın sevincini ve gururunu dostlarımla ve dava arkadaşlarımla paylaştım "dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR
MHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Serhan Hacıhüseyinoğlu, "Atakum ilçemizi daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için ve hemşehrilerimizin belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanmaları için proje ve çalışmalarımızı seçim sürecinde sahada anlatacağım. Kendimizi vatandaşa anlatıp halkımızın tercihine saygı duyacağız "dedi.
Nazım Akpınar