Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Teşkilat Başkanı Aykut Çepni'nin katılımıyla düzenlenen törende, MHP Ladik İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Sinan Gülyokuş, görevini Gülami Erdoğan'a devretti.
Törene, önceki dönem ilçe başkanı Nurol Albayrak, Samsun Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Sukas ve Ladik Meclis Üyesi Onur Arslantürk de katıldı.
MHP Samsun Teşkilat Başkanı Aykut Çepni, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın'ın bildirimiyle, Milliyetçi Hareket Partisi Ladik İlçe Başkanlığı'na Gülami Erdoğan atandı.
Sinan Gülyokuş'a bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum "dedi.

GÜÇLÜ TEŞKİLAT MESAJI
Çepni, MHP'nin Ladik'te güçlü bir teşkilat yapısına sahip olduğunu ve bu bayrak değişiminin partinin gücüne güç katacağını belirtti.
Sinan Gülyokuş, görev süresi boyunca teşkilatın başarısı için elinden geleni yaptığını ifade ederek, yeni başkan Gülami Erdoğan'a başarılar diledi. Gülami Erdoğan ise, görevi devralmanın gururunu yaşadığını ve MHP Ladik İlçe Teşkilatını daha ileriye taşımak için var gücüyle çalışacağını vurguladı.
Devir teslim töreni, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Erkan Şenel