SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
MHP Lideri Bahçeli’den Boykot Çağrısına Sert Tepki: Milli Güvenlik Tehdidi

MHP Lideri Bahçeli’den Boykot Çağrısına Sert Tepki: Milli Güvenlik Tehdidi

Hazır

Giriş: 03.04.2025 17:25 Güncelleme: 03.04.2025 17:25
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’nin boykot çağrısını “milli güvenlik tehdidi” olarak nitelendirdi. Bahçeli, "Türk milleti tuzağa düşmeyecek, bedeli muhataplarına ödetecek" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in 28. ölüm yıl dönümünde yayımladığı anma mesajında gündemdeki “boykot” çağrılarına sert ifadelerle karşılık verdi.

Bahçeli, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde devletine, hukukuna, milli kurumlarına, milli ekonomisine ve meşru hükümetine demokrasi dışı vasıtalarla cephe açan, devamlı şiddet saçan bir muhalefet anlayışına tesadüf edilmemiştir.”

“MİLLİ GÜVENLİK TEHDİDİDİR”

Bahçeli, açıklamasının devamında, boykot çağrılarını olağandışı bir vakıa ve milli güvenlik tehdidi olarak tanımladı: “Sorumsuz ve soysuz bir siyasi çarpıklığın kendi ülkesine ıslah ve terbiyeden muaf bir ihtiras tufanıyla, aynı zamanda kaotik bir zihniyetle saldırması olağandışı vakıa olup milli güvenlik tehdididir.”

“TÜRK MİLLETİ TUZAĞA DÜŞMEYECEK”

CHP lideri Özgür Özel’in boykot çağrısına doğrudan atıfta bulunmayan Bahçeli, mesajında şunları kaydetti: “Türk milleti tuzağa düşmeyecek, oyuna gelmeyecek, sırtına hançer sallayan ve kale içinde yuvalanmış siyasi sömürgecileri affetmeyecek ve inanıyorum ki, kaçınılmaz bedeli muhataplarına ödetecektir.”

“BOYKOT MASKESİYLE OPERASYON KABUL EDİLEMEZ”

Devlet Bahçeli, ekonomik ve sosyal yaşama yönelik boykot çağrılarını “operasyon” olarak nitelendirerek şu değerlendirmeyi yaptı: “Esnafımıza, eşrafımıza, sosyal ve ekonomik hayatımıza boykot maskesiyle operasyona kalkışmanın tarif ve tercümesi ifade ve düşünce hürriyetiyle, demokratik hak ve kazanımlarla bağdaşmayacağı gibi vatan ve millet sevgisiyle de izah edilemeyecektir.”

ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMA MESAJI: “ONUN YAKTIĞI MEŞALE GÜÇLENEREK YANIYOR”

Bahçeli, mesajında MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’e de şu ifadelerle yer verdi: “Türkeş Bey’in yaktığı meşale günbegün daha da güçlenerek hem Ülkücü gönülleri aydınlatmakta hem de milletimizi heyecanlandırıp kutlu hedeflere ulaşma azmini kamçılamaktadır.”

Ayrıca, 4 Nisan 2025 Cuma günü Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı’nın yeni hizmet binasının açılışının yapılacağını da duyurdu.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap