MHP'nin SİM açılışı  mitinge dönüştü
Paylaş

MHP'nin SİM açılışı mitinge dönüştü

Ekleme: 05.03.2024 18:34 Güncelleme: 03.06.2026 16:05

MHP'nin Salıpazarı Seçim İletişim Merkezi açılışı, mitinge dönüştü. Sokak ve caddeler doldu taştı, İl Başkanı Burhan Mucur, "Hedefimiz 31 Mart'ta Samsun'da 18'de 18 yapmaktır "dedi.

MHP Salıpazarı Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, önemli açıklamalarda bulundu.

'ADAYIMIZ OSMAN YÜKSEL'DİR'

Cumhur İttifakı'nın Salıpazarı'ndaki tek adayının Osman Yüksel olduğunu vurgulayan Mucur, "Cumhur İttifakı bir tanedir! Bu güçlü ittifakın da Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel'dir! Kendisini Cumhur İttifakının Adayı olarak tanıtanlar varmış! Duyuyoruz! Kimse laf cambazlığı yaparak milletimizin aklıyla alay etmeye kalkmasın!" dedi.

'SALIPAZARI'NDA PROJELER KONUŞULACAK'

Salıpazarı'nda önümüzdeki 5 yıl tarih yazacaklarını belirten MHP İl Başkanı Burhan Mucur, "Cumhur İttifakı olarak tarih yazmaya geliyoruz! Bizler yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz! Şimdi sizlere söz veriyoruz; Salıpazarı'nda önümüzdeki 5 yılda, projeler , başarılı çalışmalar, istihdam ve sosyal belediyecilik konuşulacak! Hedefimiz 31 Mart akşamında 17 ilçemizi ve büyükşehir belediyemizi kazanarak, Samsun'da 18'de 18 yapmak! Liderlerimize verdiğimiz sözü tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Samsun'u birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel yarınlara taşımak için buradayız." dedi.

Açılışa, AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

Ayşe Kuşcu Kaya

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.