MHP Samsun 4. Sıra Milletvekili Adayı Berfin Kara, HHALK Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MHP Samsun 4. Sıra Milletvekili Adayı Berfin Kara, HHALK Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
'BU YIL TÜRKİYE'NİN
ŞAHLANIŞ YILI OLACAK'
MHP Samsun 4. Sıra Milletvekili Adayı Berfin Kara, "Her milletin tarihinde kritik ve stratejik dönemler vardır bu dönemler o milletin geleceğini etkiler bizler şuan o dönemden geçiyoruz. Bu seçimde yeniden sahlanış yeniden fetih ve yeniden doğuş mücadelesinin savaşıdır. Bu seçim hakla batılın savaşıdır. 2023 yılını Türk Dünyasının ve Türkiye'nin şahlanış yılı olarak görüyoruz. Bizler çıktığımız bu yolda milletimize ve kendimize güveniyoruz. Biliyoruz ki bu yol meşakatli yorucu ve fedakarlık gerektiren bir yoldur. Bu yola çıkarken bizler çileye talip olduk "dedi.

'BAŞARACAĞIZ'
Kara şöyle devam etti; "Samsun'umuzun kadın adayı olarak mecliste kadınların sesi Samsun'umuzun sesi olmak için çıktığım bu mukaddes yolda sizlerinde desteğiyle inşallah çok güzel işler yapacağız. Sizlerden oy istemiyoruz, sizlerden istediğimiz milli mücadeleye destek vermeniz, sizlerden istediğimiz hakla batılın şavaşına destek vermeniz, sizlerden isteğimiz çocuklarımızın geleceğini korumanız, sizlerden isteğimiz vatan mücadelesi. Bu seçim inşallah tekrardan şahlanış tekrardan var oluş olacaktır. Bizlerde bu yolda birer serdengeçtiyiz, Allah'ın izni, sizlerin desteği ile başaracağız."ifadelerini kullandı. Selçuk KAYA
