Samsun'un Canik ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, İbrahim Zarap, eski eşi Emriye M.'yi sokak ortasında 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde öldüresiye dövmüştü. Zarap'ın MHP'ye üye olurken çektirmiş olduğu fotoğraf sosyal medya platformlarında farklı yorumlanınca, MHP'den açıklama geldi.
PARTİDE GÖREVLERİ YOK
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’nin planlı olarak saldırıya uğradığını savundu. Yalçın, Samsun’da boşandığı kadına şiddet uygulayan İbrahim Zarap'ın MHP'ye üye olurken çekilen fotoğrafına yönelik, “Parti teşkilatında üstlendikleri herhangi bir görev ve mesuliyet de bulunmamaktadır. Suç kişiseldir ve sahibini bağlar” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın
'SİYASİ SAPIKLAR'
Yalçın, "Samsun'da ayrıldığı eşini beş yaşındaki çocuğunun gözleri önünde acımasızca darbeden canavar babanın yaptığı saldırı, toplum vicdanında derin yaralar açmıştır. Başta siyasi partiler olmak üzere bütün demokratik kurumlarda ve toplumun bütün kesimlerinde şiddetli tepkiye yol açan bu alçakça fiillere en sert tepki, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından gösterilmiştir. Samsun'daki failin birinin siyasi görüşlerini, diğerinin kullandığı üç hilal amblemini bahane eden kimi fırsatçıların, bunların işlediği affedilmez suçların faturasını MHP'ye çıkarma çabasına girdiği görülmektedir. MHP'ye dönük bir linç kampanyası ve komplo organizasyonu çıkarmağa yeltenenler, malum fiilleri işleyenlerle aynı ahlaki kategoride tasnif edilmeyi hak etmektedir. MHP'yi anılan suçlularla aynı paralelde gösterme çabası, bir tür siyasi sapıklıktır. Buradan, MHP'nin kamuoyundaki güçlü itibarına suikast düzenlemek için fırsatçılık yapanlara ekmek çıkmayacaktır "diye konuştu.

Samsun'un Canik ilçesinde eski eşine sokak ortasında şiddet uygulayan İbrahim Zarap'ın MHP'ye olurken çekilmiş olduğu fotoğraf, sosyal medya platformlarında farklı yorumlanınca MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan açıklama geldi. Zekeriya FIRAT
