Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Samsun Canik ilçesinde Gülsan Sanayi Sitesi'nde ki esnaflarla biraraya geldi. Tekin, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi, çözüm önerilerini anlattı.
MOBİLYACILAR TİCARETİN MERKEZİNDE OLACAK
Tekin, "Mobilya üretici esnafın sorunları Gülsan Sanayi Sitesi'nin yıkımının ardından imalatlarını nerede yapacakları. Bende seçim vaatlerim arasında yer alan yeni sanayi sitesinde mobilya esnafının ticaret merkezinde görmek istiyorum" dedi.
YAPMADAN YIKMAYACAĞIZ
Gülsan Sanayi Sitesi esnaflarının en büyük sorununun yıkım olduğunu ve kendilerine bir yer gösterilmemek olduğunu ifade eden Tekin, "Bizim belediye başkanlığımız zamanında hiç bir esnafımız mağdur olmayacak. Yapmadan sanayi sitesini yıkmak gibi bir düşüncem yok. Önce sanayi esnafını yeni yerlerine taşınmalarını sağlayacağız. Daha sonra Gülsan Sanayi Sitesi'ni yıkılacak. Yeni yapılacak olan sanayi sitesinde ise ticaret merkezine adapte etmeyi düşünüyorum" diye konuştu. Feride İÇKİLLİ