Milletvekili Hancıoğlu: Bugün emperyalizme karşı mücadele günüdür
Paylaş

Milletvekili Hancıoğlu: Bugün emperyalizme karşı mücadele günüdür

Ekleme: 09.11.2020 14:10 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

CHP PM Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, 10 Kasım Atatürk Anma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Bugün emparyalizme ve onun işbirlikçilerine karşı mücadele etme günüdür "dedi. 

CHP Parti Meclisi(PM) Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Atatürk'ün ölüm yıldönümü ve Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı. Hancıoğlu, "Bugün, bir matem günü değil; Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılığımızı ulusça bütün dünyaya haykırma günüdür! "dedi. 

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ 

Hancıoğlu, " Bugün, Mustafa Kemal’in Türk ulusu için hedeflediği ‘muasır medeniyet seviyesine ulaşma ve onu geçme’ yolunda, tüm benliğimizle çalışma günüdür! Ve bugün, tıpkı onun yaptığı gibi, emperyalizme ve onun yerli işbirlikçilerine karşı mücadele etme günüdür! Ulusumuzun büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma gününde, onun devrimlerinin yol göstericiliğinde Cumhuriyet’imize sahip çıkma ve bedeli ne olursa olsun Cumhuriyetimize ve onun temel niteliklerine yönelik her türlü saldırıya karşı direnme sözümüzü bir kez daha tekrarlıyoruz "diye konuştu. 

Feride İÇKİLLİ 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.