Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, Havza'da ziyaretlerde bulundu. Usta, görevine bir süre önce başlayan Havza Müftüsü Mehmet Nurlu ile Havza Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Şaffak'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Bağımsız Samsun Milletvekili Usta, daha sonra Ilıca Mahallesi'nde ilk ve ortaokulunda düzenlenen kariyer günlerine katıldı. Kendisi de Ilıca Mahallesi'nden olan Usta, çocuklarla sohbet etti.
ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ
Milletvekili Usta, "Devletimizin imkanları ile yetiştim ve yurt dışında eğitim aldım. Uzun yıllar devletime ve milletime hizmet ettim. Sizlerden tek isteğim, çok çalışmanız. Biliyorum çoğunuz, doktor, mühendis ve benzeri meslekleri hayal ediyorsunuz. Buna ulaşmanın tek yolu çalışmak. Bizim töremiz de dinimizde çalışmayı emrediyor. O yüzden beşikten mezara kadar çalışacağız. Ülkemizin sizlere ihtiyacı var. Yarın bu ülkenin üreteni de yöneteni de siz olacaksınız." dedi. AA