Milletvekili Yılmaz'ın Ankara Görevi Sürüyor

Milletvekili Yılmaz'ın Ankara Görevi Sürüyor

Hazır

Giriş: 29.01.2020 16:10 Güncelleme: 30.05.2026 23:24
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yılmaz, Ankara koordinatörü olarak belediye ve teşkilat ziyaretleri gerçekleştirdi, genel merkez yerel yönetim birim toplantısına katıldı.

Ankara'da ilçe programlarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Pursaklar AK Parti İlçe Başkanı Servet Türkayık ile Sincan AK Parti İlçe Başkanı Soner Arslanargun'u ziyaret etti, belediye ve teşkilat çalışmaları istişare edildi. Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleşen genel merkez yerel yönetimler birim toplantısına da katıldı. 

AMAÇ KALİTELİ HİZMET 

Yılmaz, "Önceki dönem başarılı belediye başkanları, şehir plancıları, mimarlar ve mühendislerden oluşan tecrübeli bir kadro ile belediyelerimizi destekleyeceğiz. Amacımız el ele vererek belediyelerimizin vatandaşlarımıza daha verimli ve daha kaliteli hizmet sunma yönünde desteklenmesidir "dedi. Tolgahan ÇAĞLAR

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap