Son Dakika Samsunspor Haberleri | Trendyol Süper Lig’e verilen milli arada Samsunspor’un kozları ülkeleri için ter döktü. Kırmızı-Beyazlı ekipte toplam 6 oyuncu milli takımlarına davet edilirken, bu isimlerden bazıları sergiledikleri performansla göz doldurdu; bazıları ise sakatlık ve teknik tercih kurbanı oldu.
GENÇ ELDİVEN EFE YİĞİT ZİRVEDE
Samsunspor’un gelecek vaat eden kalecisi Efe Yiğit Üstün, milli mesaide en çok süre alan isim olarak dikkat çekti. Genç eldiven, çıktığı 2 karşılaşmada toplam 154 dakika sahada kalarak kalesini başarıyla korudu.
MİLLİLERİN SÜRE DAĞILIMI
-
Logi Tomasson (İzlanda): Savunmanın solundaki başarılı ismi, ülkesinin oynadığı maçta 90 dakika tam süre alarak istikrarını sürdürdü.
-
Ali Badra Diabaté (Fildişi Sahili): Genç yetenek, milli formayla çıktığı tek maçta 90 dakika boyunca sahada kaldı.
-
Cherif Ndiaye (Senegal): Tecrübeli forvet, Senegal formasıyla 2 farklı maçta görev alırken toplam 55 dakika süre buldu.
SATKA SAKATLANDI, MARIUS BEKLEMEDE KALDI
Milli ara Samsunspor’un bazı oyuncuları için ise şanssız geçti. Slovakya Milli Takımı’na davet edilen Lubomír Šatka, yaşadığı sakatlık nedeniyle forma şansı bulamayarak Kırmızı-Beyazlı camiayı endişelendirdi. Çad Milli Takımı’nın golcü ismi Marius Mouandilmadji ise teknik direktör tercihi nedeniyle ülkesinin çıktığı 2 maçta da süre alamadı.
Davut Aktaş