Milli okçular altın madalyaya odaklandı
Paylaş

Milli okçular altın madalyaya odaklandı

Samsun'da devam eden 2025 Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcular, hem takım hem de bireyselde altın madalyaya odaklandı.

KADIN MİLLİ TAKIMI 3. SIRADA

İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde düzenlenen şampiyonada Okçuluk Milli Takımı 36 sporcu ile madalya arayacak. Milli okçu Fatma Maraşlı, şampiyonaya iyi hazırlandıklarını söyledi. Maraşlı, "Kadınlar takımında da şu anda üçüncüyüz. Hedefimiz şampiyonluk. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi. Milli okçu Kutay Tek ise sıralama atışlarında erkeklerde birinci olduklarını belirterek, "Şampiyona bizim için güzel başladı. Hem takım atışlarında hem de bireyselde altın madalya almayı istiyoruz" dedi.  

İLK KEZ MİLLİ TAKIMDA YER ALDILAR

Diğer bir milli okçu Dünya Yenihayat ise şampiyonaya çok güzel başladıklarını vurgulayarak, "Takım olarak güzel performans ortaya koyduk. Umarım şampiyonanın diğer günlerinde de beklediğimiz performansı sergileriz. Hedefim hem bireysel hem de takım olarak altın madalya kazanmak" ifadelerini kullandı. Şampiyonada ilk kez milli formayı giyen Ufuk Genç ile Dilara Ecem Deniz de Avrupa şampiyonluğunu hedeflediklerini dile getirdi. Şampiyonaya, bugün takım ve bireysel eleme atışlarıyla devam edilecek.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.