Minik Yıldızlar Samsunspor İçin Sahada
Paylaş

Minik Yıldızlar Samsunspor İçin Sahada

Samsunspor Futbol Akademisi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Kaybetmek Yok Minikler Futbol Şenliği' Akademi Tesisleri'nde 24 takımın katılımıyla başladı.

24 OKULDAN 288 ÖĞRENCİ KATILDI

Mustafa Kemal Erkanat 'Kaybetmek Yok Minikler Okullar Arası Futbol Şenliği' Samsunspor Futbol Akademisi’nde start aldı. Samsunspor, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, iş birliği ile düzenlenen şenlikte İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy’de öğrenim gören 9-10 yaşlarındaki 288 çocuk, 24 okul adına yarıştı. Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, yaptığı konuşmada öğrencilerini sporla buluşturdukları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Samsunspor ve Müdürlüğümüzün yaptığı protokol ile öğrencilerimizi Samsunspor’un tesisleriyle, altyapısı ile buluşturuyoruz" dedi. 

ŞENLİK BUGÜN SONA ERECEK

Etkinliklerin okulların son haftasında farklı bir boyut kazandırdıklarına dikkat çeken Ağar, "Çocuklarımızın sporla, sanatla, kültürle buluşması eğitim sistemimizin temel amaçlarından bir tanesi.

Milli manevi değerlerine bağlı gençlerin aynı zamanda sportif yönlerinin geliştirilmesi ve onların ahlaki gelişimlerine destek olunması milli eğitimin temel amaçlarından bir tanesi. Bugün de burada Samsunspor’un katkılarıyla güzel bir etkinliğe imza attık. 2 gün sürecek etkinlikte katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

ANTRENÖRLER TAKİPTE

Samsunspor İcra Kurulu Üyesi ve Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fazlıhan Carus, "Turnuvayı yaparken birinci amacımız; çocukların Samsunspor ile buluşup, kucaklaşmasıydı. Turnuvanın okulların son haftasına denk gelmesi de güzel oldu. Bu sene 24 takımla turnuvayı düzenledik ama seneye 17 ilçemizin tamamının katıldığı bir turnuva düzenleyeceğiz.

Her sene turnuvaya da Samsunspor’a hizmet etmiş büyüklerimizin adıyla düzenleyeceğiz. Siz çocukların şanlı Samsunspor formasını giyebilmesi için antrenörlerimiz de turnuvayı takip ediyor. Yeteneklerinize de bakıyoruz. İnşallah içinizden birçok kişiyi Samsunspor’a katacağız" diye konuştu. 

 

Kaynak: Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.