Mobilyacılara 'kümelenin' çağrısı 
Paylaş

Mobilyacılara 'kümelenin' çağrısı 

Ekleme: 05.10.2019 17:33 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, iş insanlarına, “Samsun'da Mobilya Kümelenme Merkezi kurulması için hazırız. Yer tespit edin, alt yapısını hazırlayalım” dedi.

Mobilyacı İş Adamları Derneği'nin (MOBİD) bu ay ki sektör buluşması, Büyükşehir Belediyesi Bayraktepe Tabiat Parkı Restoran'da gerçekleştirildi. Kahvaltının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Başkan Vekili Nihat Soğuk, MOBİD Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Eker ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi. 

Mobilya sektörünün geleceğinin ele alındığı toplantıda iş insanlarına hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İnegöl'deki sektörel kümelenmeyi Samsun’da da başaracaklarını kaydetti. Sektöre, gelecek vizyonu kazandırarak büyümesinin sağlanması için MOBİD ile ortak çalışma başlatmaya hazır oldukları dile getiren Başkan Demir, üretim, pazarlama ve ihracat noktasında Samsun mobilya sektörünün çağı yeniden yakalaması için iş birliği yapacaklarını vurguladı. 

DEMİR'DEN İŞBİRLİĞİ MESAJI

Başkan Mustafa Demir, "Teknoloji, bilimsel gelişmeler, AR-GE ve inovasyon gibi konularda emek veren iş insanlarımız var. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Sizinle müşterek hareket ederek yarının vizyoner bakış açısıyla modern mobilya sanayisinin yer aldığı bir alan oluşturalım. Yeri tespit edip tahsis veya satın alınmasından sonra bize görev düşecek. Ulaşım arterleriniz birlikte alanı planlayalım. Yolunu, alt yapısını hazırlayalım. Gerekli ruhsatlarınızı da verelim. Özetle, biz hazırız ve emrinizdeyiz "ifadelerini kullandı.  İHA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.