MSB duyurdu: Girne açıklarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
Paylaş

MSB duyurdu: Girne açıklarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

MSB, Girne açıklarında alabora olan gemiye yönelik arama kurtarma çalışmalarının TCG Işın ve TCG Alemdar ile sürdüğünü açıkladı.

Girne açıklarında alabora olan gemiye yönelik arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, çalışmalarda Deniz Kuvvetlerine ait TCG Işın ve TCG Alemdar gemilerinin görev yaptığını bildirdi.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Girne açıklarında alabora olan gemiye yönelik arama kurtarma faaliyetlerinin sürdüğü belirtildi.

Bakanlığın açıklamasında, “Girne açıklarında alabora olan gemiye yönelik arama kurtarma çalışmalarına, Deniz Kuvvetlerimize ait TCG Işın kurtarma ve yedekleme gemisi ile TCG Alemdar kurtarma gemisi tarafından devam ediliyor” ifadelerine yer verildi.

İKİ DENİZ KUVVETLERİ GEMİSİ GÖREVDE

Arama kurtarma faaliyetlerinde TCG Işın kurtarma ve yedekleme gemisi ile TCG Alemdar kurtarma gemisi görev yapıyor.

Çalışmaların, Girne açıklarında alabora olan gemiye yönelik olarak sürdürüldüğü bildirildi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.