Spor

Muhammed Bayır, Giresunsporda

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor defansa bir takviye daha gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar Osmanlıspor’dan Muhammed Bayır ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı.

1 dk okuma
Muhammed Bayır, Giresunsporda
Paylaş

Giresun’da Başkan Sacit Ali Eren ile bir araya geldikten sonra resmi sözleşmeye imza atan 30 yaşındaki Muhammed Bayır, Erzurum’a geçerek takımın ilk etap kamp çalışmalarına katılacak. Bu arada imza töreninin ardından bir açıklamada bulunan Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren, “Anlaşma şimdiden her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Futbol kariyerine Bakspor (Bugsaşspor) da başladıktan sonra Çorumspor, Bozuyükspor ve son 6 sezondan bu yana da Osmanlıspor formasını giyen deneyimli sol bek oyuncusu Spor Toto 1. Lig’de 79, Süper Lig’de ise 51 kez görev aldı. Muhammed aynı zamanda stoper olarak da görev yapabiliyor.

KaynakHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.