Mustafa Demir'den Şaşırtan Açıklama: Ciddi olmayan eleştirilere yokmuş gibi davranırız
Paylaş

Mustafa Demir'den Şaşırtan Açıklama: Ciddi olmayan eleştirilere yokmuş gibi davranırız

Ekleme: 25.06.2019 10:19

Seçim sonrası yapılan yüzde 25'lik su zammını eleştiren gazetelerin aboneliklerini kesen Başkan Demir, açıklamalarıyla şaşırttı. Demir, "Basında ciddi eleştirileri dikkate alırız" derken, bir çok kişi açıklamayı şaşkınlıkla izledi.

Samsun'un Terme İlçesi selle boğuşurken, İstanbul'da seçim çalışmasında olan ve  sel sonrası Samsun'a dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, basının eleştirileriyle ilgili yaptığı konuşmada, "Ciddi olmayan eleştirilere yokmuş gibi davranırız" dedi, ancak çalışmalarını eleştiren basını yine dilinden düşürmedi.

Samsun'da yerel bir internet medyasının açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, seçimden önce su da yapılan indirim sonrası, suya seçim sonrası yüzde 25 zam yapmasıyla ilgili 'bazı yerel basının eleştirisi üzerine' Haber ve Hedef Halk Gazeteleri'nin belediye gazete aboneliklerini iptal etmişti. Aynı Demir, açılışta yaptığı konuşmada, ciddi eleştirileri dikkate alacağını söyledi. 

BİZ YOLUMUZA BAKARIZ

Demir, "Yerel basın ciddi olarak eleştirirse, dikkate alırız. Yoksa yok sayar, görevimize devam ederiz. Basın gücünün baskı olarak kullanılmasına  izin vermeyiz. Önümüzde 4,5 yıl ömrümüz olacak. Ciddi eleştiri ve yazıları ciddiye alacağız. Bunun dışındakileri yok sayıp, yolumuza bakacağız" dedi. Demir'in açıklamasındaki yapıcı ve ciddi eleştiri sözleri, izleyen bazı basın mensuplarını şaşırttı. 'Su zammına vatandaşların tepki göstermesini, eylem yapmasını haberleştiren basının yaptığı ciddi haber değil miydi yorumlarına yol açtı. Recep MOL

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.