Müzik aşkını fırsata çevirdi 
Paylaş

Müzik aşkını fırsata çevirdi 

Ekleme: 04.02.2019 18:06 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gitar çalıp şarkı söyleyen down sendromlu Ergün Yazar, ailesine yük olmamak ve albüm çıkarmak için sokaklarda gitar çalıp şarkı söylüyor. 

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gitar çalıp şarkı söyleyen 27 yaşındaki down sendromlu Ergün Yazar, vatandaşların ilgisini çekiyor. Ailesine yük olamak için gitar çaldığını belirten Yazar, 12 yıldır gitar çaldığını dile getirdi. Yazar, hedefinin konservatuvar okumak olduğunu da açıkladı. 

SANATÇILARI ÖRNEK ALIYOR 

Müziği çok sevdiğini ifade eden Yazar, İlyas Yalçıntaş hayranı olduğunu vurguladı. İlkadım Kışla Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Yazar'ın 3 kardeşi bulunuyor. 

Müziği çok sevdiğini dile getiren Yazar, "Müziği seviyorum. İlyas Yalçıntaş hayranıyım. Aşk ve slow şarkıları seviyorum" dedi. Yazar'ın müziği çok sevdiğini belirten ailesi, oğullarıyla gurur duyduklarını söyledi. İHA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.