Ne oluyor bize! Samsun'da Bir günde iki intihar
Paylaş

Ne oluyor bize! Samsun'da Bir günde iki intihar

Ekleme: 31.05.2021 10:37 Güncelleme: 30.05.2026 22:46

Samsun bir günde iki intihar olayı ile sarsıldı. 28 yaşındaki S.A. ile tatlı ustası olduğu öğrenilen 33 yaşındaki A.K., silahla kendini vurarak intihar etti. İki genç, kurtarılamadı. 

Samsun'un Atakum ilçesi Çobanözü Mahallesi'nde dün sabah meydana gelen olayda, 28 yaşındaki S.A. evlerinde tabancayla kendini kalbinden vurdu. Ağır yaralanan genç, arkadaşı tarafından özel araçla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Su tesisatçısı olduğu öğrenilen S.A. acil serviste yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
  
KURTARILAMADI 

Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de gece meydana gelen olayda ise tatlı ustası olduğu öğrenilen 33 yaşındaki A.K. evinin yatak odasında tabancayla kendini kafasından vurdu. 112 ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan A.K. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. A.K.'nin Erzincan'da tatlı ustası olarak çalışırken ailesi ile birlikte Samsun'daki babasının yanına geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İHA                                     

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.