Ne otogarmış! Bu defa adresi değişti

Ne otogarmış! Bu defa adresi değişti

Hazır

Giriş: 28.01.2020 10:36 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsun'un Bafra İlçesi'nde yapımı yılan hikayesine dönen Yeni Otogar Projesi'nde bu defa Büyükşehir Belediyesi adresi değiştirdi. Büyükşehir, otogar alanı olarak Gümüşyaprak Mahallesi'ni kurumların görüşüne sundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Bafra'ya yapılması planlanan yeni otogarın yerini değiştirmek için çalışma başlattı.

Samsun-Bafra yolu Gümüşyaprak Mahallesi sınırları içerisinde 85 hektarlık alanın yeni otogar yeri olarak belirlendiği öğrenildi. İmar çalışma planlaması için kurumların görüşleri alınmaya başlanırken, görüşlerin olumlu olarak sonuçlanması durumunda imar planı çalışmaları tamamlanacak. 

YÜKLENİCİ FİRMA 'TASFİYE' İSTEMİŞTİ

Daha önce Çetinkaya Mahallesi'nde yapılması planlanan ancak iki kez ihalesi iptal edilen, üçüncü ihalede projeyi alan yüklenici firmanın, geçtiğimiz yıl Ekim ayında 'tasfiye' talebi etmesi nedeniyle Yeni Otogar Projesi yine durmuştu. N. Alper CABBAR

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap