Asayiş

Öfkeli Genç Babasının Arabasını Kundakladı

Ankara'da bir genç, tartıştığı babasının otomobilini benzin dökerek yaktı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı. Detaylar haberimizde.

1 dk okuma
Öfkeli Genç Babasının Arabasını Kundakladı
Paylaş

Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Atapark Mahallesi’nde dün akşam yaşanan olayda, uzun süredir babasıyla küs olan bir genç, öfkesine hakim olamayarak babasının arabasını yaktı. 

TARTIŞMA SONRASI KUNDAKLAMA

İddiaya göre, baba ve oğul arasında çıkan tartışma sonrası genç, benzinle babasına ait otomobili kundakladı. Olay sonucunda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, kundaklanan aracın tamamen kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Arabanın yanma anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Polis ekiplerinin olay yeri incelemeleri devam ederken, yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı soruşturma sürüyor.

Kaynakİhlas Haber Ajansı

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.