Samsun Haber

Öğrencilere Sahada Eğitim

Samsun'un Canik Yavuz Selim İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, ekmeğin nasıl yapıldığını öğrenmek için önce Ulusoy Un Fabrikası'nı, ardından da Ümit Unlu Gıda'yı öğretmenleri ile birlikte ziyaret ederek bilgi edindi.

1 dk okuma
Öğrencilere Sahada Eğitim
Paylaş

Samsun Canik Yavuz Selim İlkokulu  3.sınıf öğrencileri, Müdür Yardımcısı Bülent Öncü, sınıf öğretmenleri Arzu Şahin Balcı, Nevzat Kıraç, Hacer Murathan ve Ergün Selçuk eşliğinde Buğdayın Masalını öğrenmek için önce Ulusoy Un Fabrikası'na gitti.

EKMEK ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER 

Buğdayın kamyonlarla gelip nasıl un haline geldiğini birebir görerek öğrenen öğrenciler, daha sonra Ümit Unlu Gıda'ya giderek undan nasıl ekmek yapıldığını öğrendiler. Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, güzel deneyimler yaşadılar. Tolgahan ÇAĞLAR

KaynakHedef Halk | Haber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.