OKAF 2025’te Terme Rüzgarı Esti
Paylaş

OKAF 2025’te Terme Rüzgarı Esti

Terme Belediyesi OKAF 2025’te yerini aldı. Başkan Şenol Kul, gençlerin istihdam olanaklarına erişimi için önemli mesajlar verdi.

Samsun’un Terme Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF 2025)’nda yerini aldı. Belediye Başkanı Şenol Kul, fuarda yaptığı açıklamalarda gençlerin iş hayatına kazandırılması konusunda önemli mesajlar verdi.

BAŞKAN KUL: “GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

OKAF’ın Samsun ve Karadeniz Bölgesi’ndeki üniversite öğrencileri için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Kul, fuarın açılışına il ve ilçe protokolüyle birlikte katıldı. Kul, şu ifadeleri kullandı: “OKAF, gençlerimizin kamu ve özel sektör temsilcileriyle doğrudan temas kurmasını sağlayarak, istihdam olanaklarından yararlanmalarına katkı sunuyor. Terme Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız.”

STANTTA KURUMSAL DESTEK VE KARİYER FIRSATLARI ANLATILDI

Terme Belediyesi’nin OKAF’ta kurduğu stant, öğrenciler ve mezunlar tarafından ilgiyle ziyaret edildi. Başkan Kul, stantta gençlere yönelik sundukları iş ve kariyer fırsatlarını paylaşarak, onları fuara aktif katılmaya davet etti.

“İstihdam alanında yürüttüğümüz çalışmaları tanıtıyor, gençlerimize rehberlik ediyoruz. Bu fuar, hem iş arayan gençlerimiz hem de işverenler için büyük bir buluşma platformudur.”

“TERME’DE KALICI İSTİHDAM HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ”

İlçedeki ekonomik büyümeye dikkat çeken Başkan Kul, sanayi yatırımlarıyla birlikte Terme’nin hızla geliştiğini belirtti. Kul, istihdam konusuna özel vurgu yaparak şunları söyledi: “Genç nüfusumuzun sanayi ve üretim süreçlerine dahil olması gerekiyor. İŞKUR ile iş birliği içinde, kalıcı ve nitelikli istihdam sağlama hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.