Okan Buruk: "Galibiyet Serimizi Rigas Skola Maçıyla Sürdürmek İstiyoruz"
Paylaş

Okan Buruk: "Galibiyet Serimizi Rigas Skola Maçıyla Sürdürmek İstiyoruz"

Ekleme: 02.10.2024 22:15

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rigas Skola maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Buruk, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini vurguladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Rigas Skola maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa Ligi ikinci haftasında Letonya'da Rigas Skola ile karşılaşacak. Okan Buruk, basın toplantısında maçın önemine dikkat çekti ve takımının galibiyet serisini sürdürmek istediğini belirtti.

"RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ"

Okan Buruk, rakip takım Rigas Skola’nın son iki sezonun şampiyonu olduğuna dikkat çekerek, "Rakibimize büyük saygı duyuyoruz. Taktiksel olarak maç maç değişiklik yapabilen bir takım. Hedefimiz kazanarak yolumuza devam etmek" dedi. Ayrıca, takımının bu maça en iyi şekilde hazırlandığını ve oyuncularına güvendiğini ifade etti.

PFDK SEVKİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Okan Buruk, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesiyle ilgili de konuştu. Kendisine yönelik suçlamaların asılsız olduğunu belirten Buruk, "Hakemle hiçbir diyaloğum olmadı. Beni görüntü üzerinden sevk etmeleri hukuka aykırı" ifadelerini kullandı. Buruk, Beşiktaş ve Fenerbahçe yöneticilerinin kendisine ceza aldırmak için federasyonla görüştüklerini duyduğunu ancak buna inanmadığını da sözlerine ekledi.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI DEVAM EDİYOR"

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Okan Buruk, ligin üç büyük takım arasında geçeceğini, Trabzonspor’un da bu yarışa dahil olabileceğini belirtti. Buruk, "Amacımız Türkiye’de ve Avrupa’da iyi futbol oynamak ve yolumuza kazanarak devam etmek" diyerek sezonun geri kalanına yönelik hedeflerini açıkladı.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.