Okçular Madalyalarla Döndü
Antalya 100.Yıl Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen 2019 Gençlik Kupası sona erdi. Samsunlu sporcular iki ikincilik iki üçüncülük birde dördüncülük elde etti.

SAMSUN'DAN 25 OKÇU
Gençlik Kupası Gençler, Kadetler ve Büyükler Okçuluk Şampiyonası sona serdi. Şampiyonada Samsun'u 25 sporcu temsil ederken, Genç erkekler klasik yayda Fatih Bozlar ikinci, bayanlarda Gülnaz Büşranur Coşkun üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde Emirhan Kısa, Makaralı Yayda ikinci olurken, Mix takımda Gülnaz Bürşanur Coşkun ve Fatih Bozlar Türkiye 2.'si oldu.
922 SPORCU KATILDI
Okçuluk samsun İl temsilcisi Kadir Günay, Gençlik Kupası Okçuluk Şampiyonasında rakor bir katılım olduğunu dile getirerek, "Türkiye Genelinde 922 sporcunun katılımı ile bir rekor gerçekleştirilmiştir. Samsun Okçuluk kulübü ve Kuzey Okçuluk Kulübü olarak katıldığımız şampiyonadan dereceler yaparak döndük. Hedefimiz daha iyi çalışarak en iyi dereceleri yapmak istiyoruz" dedi.
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.








