Ölüm kavşağında yine can pazarı!

Ölüm kavşağında yine can pazarı!

Hazır

Giriş: 19.01.2020 20:10 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarıyla 'ölüm kavşağı' olarak tabir edilen Terme Devlet Hastanesi'nin önünde yine kaza meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralandı

Samsun’un Terme İlçesi'nde Devlet Hastanesi önünde meydana gelen kazada, Samsun-Ordu karayolunda seyir etmekte olan Erkan K. yönetimindeki 81 BB 943 plakalı hafif ticari araç, direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak refüje saplandı.

YİNE DEVLET HASTANESİ!

Kazada araç sürücüsü Erkan K., Elvan K., Osman K., Umut Efe K. ve Safiye K. yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekipleri tarafından ambulans ile kazanın olduğu mevkide bulunan Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Terme Devlet Hastanesi önünden geçen karayolunda düzenleme ve sinyalizasyon yapılmasına rağmen kazaların devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. İHA

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap