SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
OMÜ Fen Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu: 317 Öğrenci Diplomalarına Kavuştu

OMÜ Fen Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu: 317 Öğrenci Diplomalarına Kavuştu

Hazır

Giriş: 24.06.2025 14:26 Güncelleme: 24.06.2025 14:26
OMÜ Fen Fakültesi 2024-2025 mezuniyet töreninde 317 öğrenci diplomalarını aldı. Rektör Yardımcısı ve Dekan, öğrencilere başarı temennilerinde bulundu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Fakültesi, 2024-2025 akademik yılını mezuniyet töreniyle tamamladı. OMÜ Yaşam Merkezi'nde düzenlenen tören, öğrenciler, aileler ve akademik kadronun katılımıyla coşkulu anlara sahne oldu.

317 MEZUN COŞKUYLA UĞURLANDI

Fen Fakültesi’nden mezun olan 317 öğrenci, başarılarını temsili diplomalarını alarak taçlandırdı. Fakülte birincisi Matematik Bölümü’nden Berkay Çaparoğlu olurken, ikincilik Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden İlhan Bozacıoğlu’na, üçüncülük ise aynı bölümden Tuğbanur Çeliker’e ait oldu.

REKTÖR YARDIMCISI KURNAZ: “HER ADIM ÜLKENİN GELECEĞİNE KATKIDIR”

Törende konuşan OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Kurnaz, üniversitelerin bilgi üretmenin yanında, bu bilgiyi topluma faydalı şekilde aktarma sorumluluğu taşıdığını vurguladı.

“Bilim yolculuğunda attığınız her adım, ülkemizin geleceğine katkıdır” diyen Kurnaz, mezunlara başarılar dileyerek, ailelere ve emeği geçen akademisyenlere teşekkür etti.

DEKAN YALÇIN: “YOLUNUZU AKLIN, VİCDANIN VE BİLİMİN IŞIĞI AYDINLATSIN”

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Yalçın ise öğrencilere seslenerek, zorlu bir süreci başarıyla tamamladıkları için her birini kutladı:

“Zorlu bir süreci başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Artık sadece kendiniz ve aileniz için değil, ülkeniz ve insanlık için de sorumluluk taşıyorsunuz. Sizlere verdiğimiz çağdaş ve evrensel bilgiyle kısa sürede önemli başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Yolunuzu aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın.”

BERKAY ÇAPAROĞLU: “BU BİR VEDA DEĞİL, YENİ BİR BAŞLANGIÇ”

Fakülte birincisi Berkay Çaparoğlu yaptığı konuşmada, dört yıl süren öğrenim yolculuğunun sonuna geldiklerini ancak öğrenmenin bitmeyeceğini ifade etti:

“4 yıl önce çıktığımız bu yolu, bugün mezuniyetimizle tamamlıyoruz. Ancak öğrencilik hayatımız bitmiyor; çünkü öğrenmek bir süreçtir ve ömür boyu devam eder. Bugün burada bir veda değil, yeni bir başlangıç yapıyoruz. Artık mesleki bilgi ve becerilerimizi, ahlaki sorumlulukla birleştirerek ülkemize hizmet etmeye hazırız.”

TÖREN KEPLERİN HAVAYA ATILMASIYLA SONA ERDİ

Konuşmaların ardından öğrencilere temsili diplomaları takdim edildi. Mezuniyet töreni, keplerin hep birlikte coşkuyla havaya fırlatılması ve toplu hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Törene akademisyenler, öğrenciler ve aileler yoğun katılım gösterdi.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap