Önce keşif yaptılar sonra çaldılar
Paylaş

Önce keşif yaptılar sonra çaldılar

Ekleme: 22.11.2022 10:24 Güncelleme: 03.06.2026 14:01

Kütahya'da iki şahısın, sokakta park halindeki motosikleti kilidini saniyeler içinde açıp çalması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Gaybiefendi Mahallesi Özgül Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı yaya olarak sokağa gelen 2 şüpheli önce keşif yaptı. Şüpheliler, keşif sonrası park halindeki motosikletin kilidini saniyeler içinde etkisiz hale getirerek, hırsızlık olayını gerçekleştirdi. Hırsızlık anı, sokaktaki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sabah motosikletinin yerinde olmadığını fark eden Hasan Özbay, sokaktaki güvenlik kameraları inceledi. Görüntülerde motosikletinin gece iki kişi tarafından çalındığını belirleyen Özbay, durumu polise bildirdi. Özbay, "Geçimimi çalınan motosiklet ile kuryelik yaparak sağlıyordum. Bir nevi ekmek param çalındı. Durumu polise bildirdim ve şikâyetçi oldum. Görüntülerde hırsızlık olayını gerçekleştiren kişiler net olarak görünüyor. Polisin daha sıkı takip etmesini ve olayı aydınlatmasını istiyorum" dedi.

Polis, Özbay'ın şikâyeti üzerine çalışma başlattı.İHA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.