Asayiş

Ordu’da Uyuşturucu ve Sahte Alkol Operasyonu

Ordu’da polis ekipleri tarafından sahte alkollü içki ve uyuşturucu maddeye yönelik yapılan çalışmada 10 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

1 dk okuma
Ordu’da Uyuşturucu ve Sahte Alkol Operasyonu
Paylaş

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, farklı tarih ve noktalarda uyuşturucu maddeye yönelik operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda yapılan aramalarda 6 gram metamfetamin, 6 adet sentetik ecza ile 3 gram esrar maddesi ele geçirildi, toplamda 9 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından kaçak-sahte alkollü içki çalışmalarına yönelik Altınordu ilçesinde yürütülen çalışmada ise 10 litre etil alkol ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Ekiplerin çalışmalarını sıklıkla sürdüreceği bildirildi.

İHA

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.