Ordulu Çaycıdan FETÖ Elebaşı Gülen'in Ölümü Şerefine Ücretsiz Çay!
Paylaş

Ordulu Çaycıdan FETÖ Elebaşı Gülen'in Ölümü Şerefine Ücretsiz Çay!

Ekleme: 21.10.2024 20:23

Ordulu çay ocağı işletmecisi, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü şerefine bir gün boyunca esnafa ücretsiz çay dağıttı.

Ordu'da bir çay ocağı işletmecisi, Fetullah Gülen'in ölüm haberini aldıktan sonra bir gün boyunca esnafa ücretsiz çay dağıttı. İşletmeci Fatih Temel, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberini alır almaz, bu olayı kutlamak için çaylarını ücretsiz verme kararı aldı.

"SEVİNDİRİCİ BİR HABERLE UYANDIM"

Sabah saatlerinde telefonuna gelen bildirimlerle bu haberi öğrendiğini belirten Temel, “Fetullah Gülen’in ölümü, hayatımda aldığım en güzel haberlerden biriydi. Bunu kutlamak için çaylarımı ücretsiz ikram etmeye karar verdim. Müşterilerimiz de memnun kaldı. İnşallah bir daha böyle pisliklerle aynı havayı solumayız" dedi.

ESNAF DA HABERDEN MEMNUN

Altınordu ilçesinde hafriyat işiyle uğraşan Üzeyir Kaya da, çay ocağı işletmecisinin bu tepkisini destekleyerek, “Türkiye Cumhuriyeti bir terör belasından daha kurtuldu. Bu haber bizleri çok sevindirdi” ifadelerini kullandı.

 

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.