Galatasaray’ın Nijeryalı forveti Victor Osimhen, Ruanda maçında yaşadığı sakatlık sonrası İstanbul’da çekilen MR sonucuyla 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Kulüp, oyuncunun ayak bileğinde orta düzeyde bağ gerilmesi tespit edildiğini açıkladı.
MR SONUCU BELLİ OLDU
Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Futbol A Takımı oyuncumuz Victor Osimhen’in bugün sponsor hastanemizde yapılan tetkiklerinde, ayak bileği bağlarında orta düzeyde sprain (gerilme ve kanama) tespit edilmiştir. Oyuncumuzun en kısa sürede sahalara dönmesi amacıyla tedavisine başlanmıştır” denildi.
4-6 HAFTA YOK
Doktor raporlarına göre Osimhen’in 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süre zarfında oyuncunun bireysel tedavi ve rehabilitasyon süreci devam edecek.
HANGİ MAÇLARI KAÇIRACAK?
26 yaşındaki forvetin ligdeki kritik karşılaşmalarda forma giymesi beklenmiyor. Osimhen’in, Eyüpspor, Frankfurt, Konyaspor ve Alanyaspor maçlarını kaçıracağı öngörülüyor.
CİDDİ SAKATLIKTAN DÖNDÜ
Nijerya-Ruanda maçında darbe alan Osimhen’in kaval kemiğinde morluk ve şiddetli ağrı oluştuğu, ancak sezonu kapatmaya yol açabilecek ciddi bir sakatlıktan döndüğü belirtildi.
Haber Merkezi