Olayın Ramazan Bayramı'nın ilk günü yaşandığı iddia edildi. Giresun'dan İstanbul'a gitmek üzere bir otobüs firmasıyla yolculuk yapan kadın yolcunun yanına iddiaya göre Samsun Otogarı’nda erkek bir yolcu oturdu.
@samsunhalkgazetesi Samsun Otogarı’ndan otobüse bindiği iddia edilen bir erkek yolcunun, yanına oturduğu bir kadın yolcuya bakarak yaptığı taciz hareketleri şok etti. Olay sosyal medyada gündem oldu! #samsun #giresun #istanbul #düzce #olay #haber #sondakika ♬ Samsun Halk Gazetesi - orijinal ses - Samsun Halk Gazetesi
Sosyal medya X’de paylaşılan görüntülere göre 8 yaşındaki çocuğu ile yolculuk yapan kadın, yanında oturan bir erkek tarafından taciz edildiğini öne sürdü.
OTOBÜSTEN İNDİRİLDİ
O anları cep telefonuyla gizlice kayda alan kadının, şahıstan şikayetçi olmak istediği öğrenildi ancak otobüs kaptanı ve muavini tarafından erkek yolcunun Düzce’de araçtan indirildiği iddia edildi.
Kadına talebine rağmen şahsın kimlik bilgisi verilmezken otobüs firması ise bu yaşandığı iddia edilen taciz olayına yönelik ise açıklama yapmadı. Yaşadığı mağduriyet nedeniyle kadın şahıstan şikayetçi olamadı ancak kadının kızı konuyu sosyal medya X’de gündeme getirdi.

TELEFONLA VİDEO ÇEKİYOR
Mağdur kadının kızı, olayı şöyle anlattı; “Olay sabah saatlerinde oluyor, erkek yolcu gece boyunca uyuyor. Sonrasında annem uyuyakaldığı sırada şahsın kendisine dokunmasıyla uyanıyor fakat uyku sersemi olduğu için emin olamıyor, çaktırmadan uyuyor numarası yapıp video çekmeye başlıyor. Emin olduktan sonra annem otobüste kavga başlatıyor. Otobüste kimse destek çıkmıyor.
Annem kendi başına yanında 8 yaşındaki kardeşim varken bu şahıs ile muhatap olmak zorunda kalıyor. Muavin ve kaptanın aldığı tek önlem ise o da videoyu izledikten sonra şahsı kolluk kuvvetlerine teslim etmeden Düzce’de bırakmak oluyor.”
Doğukan Sırgancı