Oyuncak Fabrikasında 21 Saat Süren Yangın!
Paylaş

Oyuncak Fabrikasında 21 Saat Süren Yangın!

Kırklareli’nde oyuncak fabrikasında çıkan yangın 21 saat sonra kontrol altına alındı. Yangında depo, üretim ve idari bölümler tamamen küle döndü.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesinde bulunan bir oyuncak fabrikasında dün çıkan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesiyle 21 saat sonra tamamen kontrol altına alındı.

DEPO, ÜRETİM VE İDARİ BÖLÜMLER KÜLE DÖNDÜ

Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, fabrikanın depo, üretim ve idari bölümlerine hızla yayıldı. Çatıda çökmelere neden olan yangın, fabrikanın büyük bir kısmını kullanılamaz hale getirdi.

EKİPLERİN YOĞUN ÇALIŞMASI

Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Ekiplerin aralıksız çalışmasıyla yangın 21 saatte kontrol altına alınabildi. Soğutma çalışmaları sürerken yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.