Özcan Deniz Aydın Adliyesi’nde ifade verdi: “Haksız ve yersiz bir dava”
Paylaş

Özcan Deniz Aydın Adliyesi’nde ifade verdi: “Haksız ve yersiz bir dava”

Özcan Deniz, kardeşi Sibel Deniz Semerci hakkında açılan hakaret davasında tanık olarak ifade verdi. Deniz, davayı “yersiz ve haksız” olarak nitelendirdi.

Sanatçı Özcan Deniz, kardeşi Sibel Deniz Semerci hakkında açılan hakaret davasında tanık olarak ifade vermek üzere Aydın Adliyesi’ne geldi. Duruşma sonrası konuşan Deniz, davayı “yersiz ve haksız” olarak nitelendirerek kardeşine destek verdiğini söyledi.

Özcan Deniz, ağabeyi Ercan Deniz ile kardeşleri Yurda Deniz tarafından Sibel Deniz Semerci hakkında açılan hakaret davası kapsamında Aydın 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde tanık olarak dinlendi.

KARDEŞİ İÇİN TANIK OLDU

Duruşmanın ardından adliye önünde açıklama yapan Özcan Deniz, Aydın’a kardeşine destek olmak için geldiğini belirtti.

Deniz, davanın hakaret kapsamında değerlendirilmemesi gerektiğini savundu.

“ÇOK YERSİZ VE HAKSIZ BİR DAVA”

Özcan Deniz, “Davayla ilgili çok yersiz ve haksız bir dava. Karşı taraf suçlu ama işte bazen böyle kitapta yazan olmadığı için kız kardeşim Sibel şu an burada hakaretten yargılandı. Ettiği şey hakaret de değil. 'Metres' demiş. Ondan sonra işte anneme ve küçük kız kardeşim Melek'e. 'Bir daha bunları yaparsanız sizi yakarım' demiş. Kız kardeşimin kimseyi yaktığı ettiği yok, annedir. Kendi halinde bir hayatı vardır. Burada anneme yapılan zulmü görmüş, bilmiş ve buna müdahale etmiş bir kızdır. Ve söyledikleri de tamamen o an koruma amaçlı. Kız kardeşini, en küçük kız kardeşini bu zalimlerden korumak için yapılmış bir cümledir, durum bu. Ben de destek için geldim, tanık olarak geldim” dedi.

ÖN ÖDEME İHTARATI YAPILACAK

Mahkemenin, sanık Sibel Deniz Semerci hakkında ön ödeme ihtaratı yapılmasına karar verdiği öğrenildi.

Semerci’nin ön ödemeyi gerçekleştirmesi halinde davanın düşmesinin beklendiği belirtildi.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.