Özel gereksinimli bireyler Samsunum 1 Gemisi’nde buluştu
Paylaş

Özel gereksinimli bireyler Samsunum 1 Gemisi’nde buluştu

Ekleme: 29.07.2026 19:28

Samsun Sinoplular ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde özel gereksinimli bireysel için Samsunum 1. Gemisi'yle gezi turu, kahvaltı ve eğlence düzenlendi.

Samsun Sinoplular ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde Samsun Engelsiz Yaşam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, özel gereksinimli çocuklar yararına anlamlı bir organizasyona imza attı.

UNUTULMAZ BİR GÜN

'Samsunum 1 Gemisi'nde düzenlenen kahvaltı ve eğlence programı, katılımcılara keyifli ve unutulmaz anlar yaşattı. ​Etkinliğe, Samsun ve çevre ilçelerden gelen özel gereksinimli bireyler ve ailelerinin yanı sıra daha önce gemi gezisine katılma imkanı bulamamış vatandaşlar ile yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirler yoğun katılım sağladı.

TOPLUMSAL DAYANIŞMA

Samsun Engelsiz Yaşam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal, toplumsal dayanışmanın ve kaynaşmanın önemine dikkat çekti. İshak Akbay'ın sunuculuğunu yaptığı programda Atakum Dönence Sanat Merkezi Akademisi ile diğer müzisyenlerin sahne performansları ve müzik dinletileri katılımcılara güzel bir gün yaşattı.

 

Kaynak: Zeynep Irmak Öcal

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.