Özel Sporcular Derecelerle Döndü
Paylaş

Özel Sporcular Derecelerle Döndü

Ekleme: 03.06.2022 18:24 Güncelleme: 03.06.2026 13:04

Okul Sporları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında Mersin'de düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Ayvacık Terice Ortaokulu öğrencileri, Samsun'a derecelerle döndü.

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası'na atletizm dalında katılan Terice Ortaokulu öğrencisi Kader Doğan 800 metre koşuda birinci, Mert Pala ise 1500 metrede ikinci oldu. 
Mert Pala gülle atmada beşincilik, Kader Doğan ise 100 metre koşuda altıncılık elde etti.
 Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yiğit, başarının ilçede ve okullarında coşku ve gururla karşılandığını belirtti.

DESTEĞE TEŞEKKÜR
Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yiğit açıklamasında; "Öğrencilerimizin yarışmalara hazırlanmasında büyük emeği olan beden eğitimi öğretmenimiz Tuba Beşik'e, maddi manevi katkıları ve destekleriyle öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin yanında olan okul müdürümüz Muhammet Recep Güneysu'ya ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.