Özgür Özel: 10 Ekim Barış Güvercinlerine Saygıyla Anıyorum
Paylaş

Özgür Özel: 10 Ekim Barış Güvercinlerine Saygıyla Anıyorum

Ekleme: 10.10.2024 13:30

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 10 Ekim Ankara Gar Katliamı'nda kaybettiğimiz 104 barış güvercinini saygıyla ve katliamı unutturmayacaklarını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 10 Ekim 2015'te gerçekleşen Ankara Gar Katliamı'nın 9. yıl dönümüyle birlikte bir mesaj paylaştı. Özel, katliamda kaybettiğimiz 104 kişiyi "barış güvercini" olarak nitelendirirken, "Siyasi sorumlular yargılanana kadar Ankara Gar Katliamını unutturmayacağız" ifadelerine yer verdi.

"SİYASİ SORUMLULAR YARGILANMALI"

Özel, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, “10 Ekim Gar Katliamı'nda katliamcılara görünen bir koridor açmaları unutmadık. Siyasi sorumlular yargılanana kadar bu katliamı unutmayacağız" dedi.

104 BARIŞ GÜVERCİNİ SAYGIYLA ANILIYOR

CHP lideri Özgür Özel, 10 Ekim'de saklanan 104 canı "barış güvercini" olarak nitelendirerek, "Onları asla unutmayacağız, anıları önünde saygıyla eğiliyorum" mesajını paylaştı. Özel'in açıklaması, 10 Ekim Ankara Gar Katliamı'nda hayatlarındaki kayıplara yönelik anlamlı bir anma kapsamında yer aldı.

 

ankahaber.net

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.